PoC vysílačka Hytera PNC370

Neohodnoceno
Značka: Hytera

Vysílačky Hytera PNC370 nabízí komunikaci bez omezení. Hytera představila vysílačky PoC čili PTT over Cellluar. Vysílačky využívají pro vzájemnou komunikaci a rychlé přenosy dat sítě LTE a Wifi. Uživatelé využívající vysílačky oceňují možnost skupinové komunikace, kdy stisknutím jediného tlačítka oslovíte široký okruh uživatelů. Druhým běžným požadavkem je velký dosah. Běžné PMR vysílačky bez infrastruktury radiové sítě mají dosah 1 – 2 km. Hlavním omezujícím faktorem je šíření signálu za terénní překážky. Nové vysílačky od Hytery tyto nevýhody překonávají . Pro vzájemnou komunikaci využívají 3G a 4G LTE sítě mobilních operátorů a sítě WiFi, které ve většině míst nabízí vynikající pokrytí.

Komunikace tohoto zařízení je možná s apikací DComPTT

 

Služba na rok
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: HMF-PNC370-B20
6 715,50 Kč 5 550 Kč bez DPH
PoC vysílačka Hytera PNC370
Neohodnoceno
Značka: Hytera

Příslušenství k produktu

Naše služby pro LTE vysílačky a PoC technologie

LTE vysílačky založené na PoC technologii vyžadují ke svému provozu vyžaduje přenos dat v sítích mobilních operátorů nebo WiFi a PoC server, který zajišťuje propojení všech uživatelů. Tyto služby Vám můžeme v profesionální kvalitě zajistit. Nabízíme Vám zajištění serveru a výhodný datový tarif mobilního operátora se smlouvou na jeden rok. Jestliže se rozhodnete v průběhu roku od smlouvy odstoupit, tak Vám rozdíl vrátíme. V případě jakých koli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Proč využívat PoC vysílačky Hytera PNC370 ?

PoC řešení umožňuje využívat pro skupinovou komunikaci pomocí vysílaček prostřednictvím mobilních sítí 3G/4G a WiFi se širokým pokrytím  území. Lze je používat na národní i mezinárodní úrovni. Vysílačky představují vhodné řešení pro organizace, kde je zajištěno spolehlivé a stabilní pokrytí sítěmi mobilních operátorů nebo WiFi. Pro jejich provoz není třeba žádné další povolení ani licence.

Klíčové výhody PoC řešení Hytera:

Inovativní prostředí založené na OS Android lze přizpůsobit požadavkům zákazníka. PoC vysílačky využívají pro svou komunikaci různé širokopásmové sítě.  PoC služby a aplikace založené na OS Android jsou přizpůsobené potřebám uživatelů a umožňují efektivní  řešení pro každodenní provoz. Hytera poskytuje otevřené API  rozhraní, s jehož pomocí mohou vývojáři řešení rozvíjet a přizpůsobovat požadavkům zákazníků.

Pokrytí území Využití  mobilních sítí zajišťuje široké pokrytí  – vaši pracovníci mohou být kdekoliv, kde je dostupné pokrytí  mobilních 3G / 4G síti nebo Wifi
Hlasové komunikace s vysokou kvalitou hovoru – použití dvou mikrofonů s potlačením okolního hluku zajišťuje vysokou audio kvalitu komunikace pro individuální a skupinové hovory i nouzová volání
Ověření dostupnosti členů týmu v reálném čase Dostupnost uživatelů v reálném čase – ověření stavu kontaktů (online nebo offline) zajišťuje jasnou informaci o dostupnosti členů týmu v reálném čase
Online sledování polohy a hodiny reálného času GPS sledování polohy a hodiny reálného času – zabudovaný GPS přijímač umožňuje online sledování polohy uživatelů na dispečerském pracovišti a přesné hodiny pro sledování historie komunikace.
Zabudované Bluetooth Zabudované Bluetooth –  podporuje připojení BT příslušenství uvolňuje ruce vašeho personálu a zlepšuje efektivitu komunikace
Zabudované Wifi Zabudované Wifi – spojení přes Wifi sítě zabezpečuje spolehlivou komunikaci především uvnitř budov a zároveň šetří poplatky za přenos dat.
Zabudovaná LED svítilna Budiž světlo jedním stisknutím – se zabudovanou LED svítilnou vysílačka pohodlně osvětlí okolní terén
Předinstalované Android aplikace Přeinstalované aplikace –  zajišťují pohodlný provoz PoC služeb. Hytera může rovněž nabídnout otevřené API rozhraní pro vývoj vlastních aplikací a přizpůsobení potřebám uživatele.
Doplňkové služby Doplňkové vlastnosti –  Dispečer může PoC aplikaci instalovanou na terminálu dálkově zablokovat a reaktivovat.
Vysílačky PNC370 mají dlouhou výdrž baterie Dlouhá výdrž baterie – působivá výdrž baterie zajišťuje dlouhou dobu provozu vysílačky PNC370, podpora Micro-USB nabíjení umožňuje nabíjení kdekoliv  a  kdykoliv
Odolná a spolehlivá Odolnost a spolehlivost –  PoC vysílačky PNC370 odpovídají požadavkům normy MIL-STD-810G a jsou odolné proti prachu a vodě dle specifikace IP55. 

Systémová architektura PoC řešení Hytera

Hytera nabízí kompletní PoC řešení, které zahrnuje platformu pro správu systému, dispečerské řešení, server  a vysílačky.

https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/PoC-Hytera-Systemova-Architektura-300x125.jpg 300w, https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/PoC-Hytera-Systemova-Architektura-768x321.jpg 768w" alt="Systémová architektura PoC řešení Hytera" width="750" height="313" class="size-large wp-image-4418 alignnone" style="box-sizing: border-box; border: 0px none; vertical-align: middle; margin: 6px 0px 0px; padding: 0px; max-width: 100%; height: auto;" loading="lazy" />

Dispečerská platforma

Hytera nabízí pro své PoC řešení dispečerskou platformu založenou na webové aplikaci.  Aplikace umožňuje online  v mapě zobrazovat polohy vysílaček PNC370. Dispečer okamžitě vidí polohu každého pracovníka a může efektivně reagovat na aktuální situaci. Sledovat lze pohyb pracovníků  v minulosti a volat uživatele přímo kliknutím na ikonu v mapě. Dispečer může hlasově komunikovat s celou skupinou uživatelů najednou nebo individuálně s jednotlivými uživateli. Veškeré hovory mohou být nahrávány. Dispečer vidí aktuální stav jednotlivých uživatelů. 

https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/Hytera-PoC-dispatch-300x199.jpg 300w, https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/Hytera-PoC-dispatch-768x509.jpg 768w" alt="Dispečerská platforma pro PoC řešení Hytera" width="750" height="497" class="size-large wp-image-4419 alignnone" style="box-sizing: border-box; border: 0px none; vertical-align: middle; margin: 6px 0px 0px; padding: 0px; max-width: 100%; height: auto;" loading="lazy" />

Přednosti dispečerské platformy pro PoC řešení Hytera

  • Správa uživatelů a hovorových skupin
  • Hlasový dispečink a záznam hovorů
  • Kontakty, stavy a historie
  • Aktuální poloha, sledování trasy, volání z mapy

Plaforma pro správu 

Webová platforma nabízí možnost správy komunikační sítě pro různé uživatele. Poskytuje správu účtů., správu terminálů, uživatelů, statistiky  a fakturace.

https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/Hytera-PoC-Management-300x170.jpg 300w, https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/Hytera-PoC-Management-768x436.jpg 768w" alt="Hytera PoC webová platforma pro správu systému" width="750" height="426" class="size-large wp-image-4421 alignnone" style="box-sizing: border-box; border: 0px none; vertical-align: middle; margin: 6px 0px 0px; padding: 0px; max-width: 100%; height: auto;" loading="lazy" /> 

Přednosti webové platformy pro správu PoC

  • Strukturována správa účtů, uživatelů a terminálů
  • Monitorování provozu a využití
  • Fakturace a doplňkové služby
  • Dálková aktualizace firmware koncových terminálů

Cílové trhy

https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/PoC-cilove-trhy-300x130.jpg 300w, https://www.hyt.cz/wp-content/uploads/2018/10/PoC-cilove-trhy-768x332.jpg 768w" alt="Cílové trhy pro PoC řešení Hytera" width="750" height="324" class="size-large wp-image-4423 alignnone" style="box-sizing: border-box; border: 0px none; vertical-align: middle; margin: 6px 0px 0px; padding: 0px; max-width: 100%; height: auto;" loading="lazy" />

Standardní balení
■ Terminál
■ Li-Pol baterie (BP3101)
■ Adaptér (včetně USB datového kabelu) (PS2030)
■ Nylonové poutko na ruku (RO01)
■ Klip (BC08)
■ Návod k obsluze

Technická specifikace

Standardy a frekvence

LTE FDD LTE: B1/3/5/6/7/8
WDCDMA B1
WLAN 2.4GHz, 802.11 b/g/n
Bluetooth BT 4.1
Systém pro sledování polohy
 
GPS/BDS/GLONASS

Všeobecné vlastnosti

Rozměry ( v x š x h) 121 x 55.5 x 24mm
Hmotnost s baterií 185g 
Operační systém
Android 5.1
Procesor MSM8909, Quad-core, 1.1GHz
Paměť RAM – 512 MB
ROM – 4 GB
SIM Micro SIM (12x15mm)
Displej
2.0” 320×240
TFT – nedotykový
Porty Micro USB 2.0
2.5mm Audio Jack
Nabíjecí kontakty pro  nabíjení ve stojánku
Provozní napětí 3.6V 
Baterie 3100mAh (Li-ion)
Výdrž v provozu > 18h (pracovní cyklus 5-5-90)
 

Audio

Audio výstup
1W 
Mikrofon
Dvojitý mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku
 

Charakteristiky prostředí

Provozní teplotní rozsah:
-20 °C  až +60 °C
Skladovací teplotní rozsah:
-30 °C až +70 °C
Elektrostatický výboj (ESD)
IEC 61000-4-2 (Level 4),
± 8 kV (kontaktní výboj)
± 12 kV (výboj se vzduchovou mezerou)
Ochrana proti prachu a vlhkosti:
IP55
Odolnost proti nárazům a vibracím:
MIL-STD-810 G Standard

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Hytera je přední světový výrobce radiokomunikačních systémů a zařízení. Profesionální radiové systémy zajišťují týmovou bezdrátovou komunikaci a umožňují zlepšit efektivitu řízení organizace a bezpečnost.

Společnost byla založena v Shenzhenu v roce 1993. Shenzen označovaný za čínské Silicon Valley je přední technologické a výrobní centrum. Sídlo nebo pobočku zde mají všechny velké čínské elektrotechnické podniky a technologické firmy.

Hytera je aktuálně druhý největší a nejrychleji rostoucí výrobce v oboru na světě. V segmentu DMR Tier III profesionálních trunkových systémů je světovou jedničkou s největším tržním podílem na světe.